Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

hr specialist in de telegraaf

Infacto | HR Specialist in de Telegraaf

Vandaag staat onze HR Specialist Yvonne Heijns in de Telegraaf. In het artikel ‘Zo hou je prijsstijgingen een beetje binnen de perken’ legt zij, samen met andere experts van o.a. de ANWB en ABN Amro, uit hoe je met een paar slimme keuzes meer geld kunt overhouden. Yvonne stelt in het artikel dat je vrij bent om een hoger salaris te vragen, maar dat sommige werkgevers vastzitten aan cao-afspraken. In een dergelijke situatie is overstappen naar een nieuwe baan een optie. “Dan kun je in je onderhandelingen een hoger bedrag bedingen. Maar staar je niet blind op het salaris. Vergeet ook werkplezier en secundaire arbeidsvoorwaarden niet mee tenemen in je afwegingen”, aldus Yvonne.

Wil jij het artikel ‘Zo hou je prijsstijgingen een beetje binnen de perken‘ ook lezen? Het artikel is als Premium artikel te lezen op telegraaf.nl en in De Telegraaf-app.

Aanmelden nieuwsbrief

Ben je nieuwsgierig naar dit onderwerp en wil je op de hoogte blijven van onze berichten in de media? Like ons dan nu op LinkedIN en meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief.    Ben jij overtuigd of heb je vragen?