Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Infacto Masterclass:
Emotionaliteit vs Professionaliteit

Op vrijdag 25 november 2022 organiseert Infacto HR Specialist weer een gratis masterclass. Tijdens deze masterclass krijg je o.a. inzicht in het verschil tussen emotioneel en professioneel reageren. Wil jij aan deze masterclass deelnemen? Meld je dan vóór 18 november 12.00 uur aan via het formulier op deze pagina.

 • Exclusieve masterclass
  Voor HR Specialisten en ZZPérs in het vakgebied
 • Beperkt aantal plaatsen
  Bij grote belangstelling vindt loting plaats
 • Gratis deelname
  Aangeboden door Infacto HR Specialist
 • Live op locatie
  Kantoor Infacto, Rijksweg 79 Naarden

masterclass volgeboekt

Vrijdag 25 november 2022 Van 13:00 tot 17:00 uur Infacto, Rijksweg 79, 1411 GE Naarden Gratis masterclass

Aanmelden voor deze gratis masterclass is mogelijk tot vrijdag 18 november 2022 12.00 uur.

Inhoud van masterclass:
Emotionaliteit vs Professionaliteit

De masterclass Emotionaliteit vs Professionaliteit staat in het teken van het creëren van bewustzijn ten aanzien van houding, gedrag en communicatie. Zo leert Wendy Westerveld, senior coach bij het opleidingsinstituut Inzicht, je onder andere het verschil te herkennen tussen emotioneel en professioneel reageren. Ook krijg je meer inzicht in de eigen grondhouding en het automatisch onbewust blauwdruk gedrag. Tot slot ga je aan de slag met een methodiek om de bewustwording bij zowel jezelf als bij anderen in gang te zetten. Je krijgt hiervoor concrete en effectieve handvatten mee zodat je het geleerde direct kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Gastspreker:
Wendy Westerveld

gastspreker wendy westerveld

Wendy is senior coach binnen Inzicht. Dit is een coach- en opleidingsinstituut voor persoonlijke en professionele groei. Wendy is gespecialiseerd in bewustwordings- en ontwikkeltrajecten voor teams en leidinggevenden. Daarnaast begeleidt Wendy individuen bij persoonlijke en emotionele vraagstukken. Door haar nuchterheid en gevoel voor humor kan zij mensen een spiegel voorhouden waardoor persoonlijke groei kan worden gerealiseerd.

gastspreker wendy westerveld

Infacto HR Specialist masterclasses:
Kennis, inspiratie en motivatie

Wij organiseren regelmatig gratis masterclasses voor HR- en salarisspecialisten. Op deze manier bieden wij ambitieuze professionals de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Elk van onze masterclasses is actueel en relevant voor ons vakgebied. Bovendien worden ze altijd gegeven door een vooraanstaand expert. Hierdoor vormt iedere masterclass een bron van kennis, inspiratie en motivatie. Tevens is het een mooi moment om tijdens de afsluitende borrel met andere professionals in contact te komen en je netwerk uit te breiden. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.