Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Infacto Masterclass:
Wet Verbetering Poortwachter

Op vrijdag 15 september 2023 organiseert Infacto HR Specialist weer een masterclass. Tijdens deze masterclass kom je te weten waar je als werkgever bij langdurig verzuim van een werknemer rekening mee moet houden. Wil jij aan deze masterclass deelnemen? Meld je dan vóór 8 september 12.00 uur aan via het formulier op deze pagina.

 • Exclusieve masterclass
  Voor HR Specialisten en ZZPérs in het vakgebied
 • Beperkt aantal plaatsen
  Bij grote belangstelling vindt loting plaats
 • Gratis deelname
  Kosteloos voor relaties van Infacto
 • Live op locatie
  Kantoor Infacto, Rijksweg 79 Naarden

Vrijdag 15 september 2023 Van 9:00 tot 13:00 uur Infacto, Rijksweg 79, 1411 GE Naarden Kosteloos voor relaties

Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze masterclass. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.

Inhoud van masterclass:
Wet Verbetering Poortwachter

De masterclass Wet Verbetering Poortwachter staat in het teken van de eerste 104 weken arbeidsongeschiktheid. Paul Brantz heeft als zelfstandige HR manager, gedrags- en communicatietrainer en coach veel organisaties van binnen gezien. Met ruim 25 jaar werkervaring in het HR werkveld is Paul gepokt en gemazeld op het gebied van verzuim. Hij zal je in deze masterclass aan de hand van zijn eigen successen én blunders, casuïstiek, wetgeving en jurisprudentie op energieke, humorvolle en luchtige wijze meenemen in de verschillende aspecten waar je als werkgever rekening mee moet houden.

Gastspreker:
Paul Brantz

gastspreker paul brantz

Paul Brantz heeft 25 jaar ervaring in HRM en projectmanagement. Hij ondersteunt organisaties onder andere met reorganisatietrajecten en mediation bij arbeidsconflicten. Bovendien is Paul gespecialiseerd in het geven van trainingen op het gebied van leiderschap, gedrag en communicatie. Vanuit zijn enthousiasme en persoonlijke benadering weet hij mensen te motiveren om binnen een organisatie samen te werken aan een gewenste ontwikkeling.

gastspreker paul brantz

Infacto HR Specialist masterclasses:
Kennis, inspiratie en motivatie

Wij organiseren regelmatig masterclasses voor HR- en salarisspecialisten. Op deze manier bieden wij ambitieuze professionals de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen. Elk van onze masterclasses is actueel en relevant voor ons vakgebied. Bovendien worden ze altijd gegeven door een vooraanstaand expert. Hierdoor vormt iedere masterclass een bron van kennis, inspiratie en motivatie. Tevens is het een mooi moment om tijdens de afsluitende borrel met andere professionals in contact te komen en je netwerk uit te breiden. Wil jij vanaf nu op de hoogte blijven van toekomstige masterclasses? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons dan op LinkedIN.