Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

HR Consultancy,
voor professioneel HR advies en begeleiding

Heeft jouw organisatie behoefte aan specifieke kennis of ondersteuning op het gebied van HR? Dan kun jij rekenen op de kennis en kunde van onze HR consultancy.

hr consultancy

ondersteuning van hr consultancy

Ondersteuning van HR consultancy bij uitdagende vraagstukken

Als werkgever of manager wil je graag over voldoende en tevreden personeel beschikken. Goed functionerende medewerkers zijn immers in staat om een grotere bijdrage te leveren aan je organisatie. Hier ligt dan ook een belangrijke taak voor de HR-afdeling. Zij krijgen tenslotte te maken met uitdagende vraagstukken op het gebied van human resources. Denk bijvoorbeeld aan een oplopend ziekteverzuim, hoog personeelsverloop of een onaangename werkcultuur. Allemaal vraagstukken die opgelost dienen te worden, maar veel tijd, inzet en expertise verlangen. Met onze HR consultancy helpen wij je graag bij het oplossen van deze vraagstukken.

breed inzetbare hr consultants staan voor je klaar

Onze breed inzetbare HR consultants staan voor je klaar

Onze HR consultants zijn door hun brede ervaring inzetbaar voor verschillende opdrachten. Zo kunnen zij jouw organisatie onder andere ondersteunen bij het vinden van nieuw talent, het behouden van goede arbeidskrachten, het verlagen van het ziekteverzuim en het vergroten van betrokkenheid onder de medewerkers. Ook bieden zij professionele begeleiding bij het opstellen of verbeteren van het HR beleid en het bijbehorende instrumentarium. Een goed beleid geeft immers richting aan belangrijke beslissingen en werkt daarbij preventief en de-escalerend. Wat jouw uitdaging ook is, onze HR consultants staan voor je klaar met professioneel HR advies en begeleiding.

infacto hr specialist heeft een hoge klanttevredenheid

Hoge klanttevredenheid

Wij hebben een duurzame relatie met al onze klanten. Zij bevelen ons tevens aan bij andere organisaties.

infacto hr specialist met operationele ervaring

Échte specialisten

Wij zijn HR Specialist en hebben uitgebreide operationele ervaring.

infacto hr specialist denkt actief mee

Actief meedenken

Wij denken mee in het belang van uw organisatie en halen voldoening uit verbeteringen.

Kan onze HR consultancy ook jouw organisatie verder helpen?

Ieder bedrijf is anders. Ieder HR consultancy traject vraagt daarom om een eigen aanpak. Onze trajecten starten daarom altijd met een vrijblijvende inventarisatie. Dit brengt ons in de gelegenheid om zowel de bedrijfscultuur als de specifieke vragen en wensen binnen jouw organisatie duidelijk te krijgen. Bovendien geeft het ons beide de kans om te bepalen of onze organisaties een goede match vormen. Na dit gesprek ontvang je van ons een voorstel op maat. Onze HR consultant kan vervolgens direct aan de slag op de startdatum. Gedurende het traject evalueren we periodiek om de vorderingen op de voet te volgen.

Vrijblijvend een consultancy opdracht bespreken?

Heeft jouw organisatie  behoefte aan professioneel HR advies en begeleiding op maat? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?