Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Interim HR
professional
inhuren?

Is binnen jouw organisatie tijdelijk behoefte aan extra capaciteit of ondersteuning op het gebied van Human Resources? In dat geval kun je een beroep doen op onze gemotiveerde interim HR medewerkers, interim HR generalisten en interim HR officers.

interim hr services

Onze HR professionals worden onder andere ingezet als tijdelijke vervanger bij afwezigheid van een vaste kracht, om achterstanden weg te werken of ter ondersteuning van een HR project.

  • Flexibiliteit en zekerheid
    Gegarandeerde ondersteuning voor korte periode, langere tijd of op projectbasis!
  • Snel en kwalitatief
    Wij kunnen al binnen enkele dagen een geschikte human resources interim aan je voorstellen!

ondersteuning van interim hr professional

Heb jij behoefte aan ondersteuning van een interim HR professional?

Wij bieden extra capaciteit en gerichte ondersteuning aan jouw Human Resources afdeling. Wij vervullen namelijk interim opdrachten op uitvoerend niveau. De behoefte aan ondersteuning verschilt hierbij per organisatie. Onze interim HR medewerkers, HR generalisten, HR officers en andere interim HR professionals worden dan ook in verschillende situaties ingezet. Enkele voorbeelden hiervan zijn het opvangen van capaciteitsproblemen door ziekte of verlof van een medewerker, het wegwerken van achterstanden en het succesvol opzetten of uitvoeren van een HR project.

voordelen van hr interimmer

Wat zijn de voordelen van een HR interimmer?

Het inhuren van een human resources interim biedt jou zekerheid en flexibiliteit zonder de risico’s die het werkgeverschap met zich meebrengt. Zo staan wij klaar om jouw organisatie voor zowel een korte periode als langere tijd te ondersteunen. Bovendien garanderen wij altijd een snelle en kwalitatieve invulling van de tijdelijke positie. Naast praktische vakkennis beschikken onze interimmers namelijk ook over ervaring bij uiteenlopende bedrijven. Zij hebben hierdoor het vermogen om zich, zonder uitgebreide inwerkperiode, snel aan te passen aan nieuwe organisaties en deze direct verder te helpen.

Een waardevolle toevoeging voor jouw Human Resource afdeling?

Het tijdelijk inhuren van een HR interimmer kan bepalend zijn bij het realiseren van je doelen. Zo voorkom je hiermee bijvoorbeeld stagnatie van de bedrijfsprocessen, verbeter je de HR instrumenten en breng je de personeelsadministratie weer op orde. Onze ondersteuning kan dus een waardevolle toevoeging zijn voor jouw Human Resources afdeling. Daarnaast zijn onze interimmers in mindere mate gebonden met de geschiedenis van jouw organisatie. Zij staan hierdoor buiten de mogelijke tunnelvisie van het bedrijf en denken niet vanuit oude gewoontes en structuren. De HR interimmer kan hierdoor ook voor nieuwe inzichten zorgen en zodoende als sparringpartner fungeren.

Vrijblijvend een interim opdracht bespreken?

Heb jij  behoefte aan een HR professional op interim basis? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op.

tijdelijke hr medewerker vinden

Wil jij snel en eenvoudig een interim HR professional vinden?

Voordat we iemand aan je voorstellen starten wij altijd met een inventarisatie. Wij kijken hierbij naar de huidige situatie, wensen en doelstellingen. We komen deze persoonlijk in kaart brengen zodat we een goede indruk hebben van de bedrijfscultuur en stakeholders. Ook worden de duur van de opdracht en het tarief besproken. Op basis van deze intake selecteren we de beste kandidaat voor de opdracht. Al onze interimmers zijn bij ons in dienst waardoor wij altijd buitengewoon snel een goede kandidaat kunnen voorstellen. Na een positieve kennismaking wordt het contract opgemaakt. Onze interim HR professional kan vervolgens direct aan de slag op de startdatum. Gedurende de interim opdracht evalueren we periodiek om de vorderingen en klanttevredenheid op de voet te volgen.

Ben jij overtuigd of heb je vragen?