Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Vervanging bij zwangerschap van een HR medewerker

Ben je op zoek naar zwangerschapsvervanging op de afdeling HR? Onze interim HR medewerkers en interim HR officers beschikken over de juiste kennis en ervaring om jouw organisatie voor bepaalde tijd te ondersteunen.

… of bel 035 – 206 3063 035 – 206 3063

zwangerschapsvervanging in hr
 • Wij garanderen een snelle en kwalitatieve oplossing
 • Onze klanten bevelen ons aan bij andere organisaties
 • Onze interimmers beschikken over brede werkervaring
 • Wij ondersteunen bedrijven door heel Nederland

Geschikte vervanging

Gaat er een HR medewerker met zwangerschapsverlof? Dan heb je een tijdelijke vervanger nodig die jouw organisatie kan ondersteunen. Gelukkig bieden onze interim HR professionals uitkomst. Naast praktische vakkennis beschikken onze interimmers ook over ervaring bij uiteenlopende bedrijven. Zij hebben hierdoor het vermogen om zich snel aan te passen en direct van waarde te zijn.

Gegarandeerd snel

Al onze interimmers zijn bij ons in dienst waardoor wij altijd buitengewoon snel een goede kandidaat kunnen voorstellen. Dit is fijn, want vaak zien we dat er haast geboden is met het vinden van een geschikte vervanger. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de HR medewerker al met zwangerschapsverlof is of wanneer haar zwangerschapsverlof binnenkort start. Daarnaast hebben we een flexibele poule met gemotiveerde professionals die direct voor vervanging zwangerschapsverlof kunnen zorgen, zowel fulltime als parttime. Continuïteit in de HR processen blijven geborgd en een gedegen overdracht naar de collega die terugkeert is gegarandeerd.

Schakel ons in

Wil jij snel en eenvoudig een interim HR professional vinden? Voordat we iemand aan je voorstellen starten wij altijd met een inventarisatie. Wij kijken hierbij naar de huidige situatie, wensen en doelstellingen. We brengen deze persoonlijk in kaart zodat we een goede indruk hebben van de werkzaamheden, bedrijfscultuur en stakeholders. Op basis van deze intake selecteren we de beste kandidaat voor de opdracht.

  Vrijblijvend informatie opvragen

  Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op.

  Ik ben zeer tevreden over de HR interimmer die Infacto | HR Specialist beschikbaar heeft gesteld. Hij werkt zorgvuldig, is gemotiveerd en neemt het zwangerschapsverlof van onze HR collega probleemloos waar. Wij zijn een zeer tevreden klant!

  — S. Melis, HR Manager bij Alligator Plastics

  Ben jij overtuigd of heb je vragen?