Zoeken

Ben je ergens naar op zoek? Maak dan gebruik van onze onderstaande zoekfunctie:

Werken bij HR Specialist

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw HR carrière? Solliciteer dan op één van onze vacatures en maak samen met ons ambities waar binnen ons mooie vakgebied. Wij bieden onder andere uitdagende projecten, afwisseling en groeikansen. Bovendien zijn onze mensen het fundament van ons bedrijf. Daarom investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij doen dit bijvoorbeeld doormiddel van in-house trainingen en interne kennissessies. Zo leer jij van ons en leren wij van jou.

werken bij hr specialist

Onboarding bij HR Specialist

telefonische kennismaking

Telefonische kennismaking

Stap 1/6

Ben jij een ambitieuze HR professional die klaar is voor een uitdagende functie in een groeiend bedrijf? Dan komen wij graag met jou in contact. Tijdens een telefonische kennismaking kijken we onder andere naar je motivatie en enthousiasme om bij ons in het team aan de slag te gaan. Aan het einde van het gesprek bepalen we samen of er voldoende aanknopingspunten zijn voor een persoonlijke kennismaking.

kennismakingsgesprek

Persoonlijke kennismaking

Stap 2/6

Voordat we de samenwerking met elkaar aangaan, leren we je graag eerst nog wat beter kennen. Het is namelijk belangrijk dat we beiden weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo willen we tijdens dit gesprek graag meer te weten komen over jouw loopbaan en ervaringen. Ook vertellen we wat meer over ons bedrijf, onze collega's en onze visie. Ook heb je tijdens dit gesprek de gelegenheid om ons het hemd van het lijf te vragen.

De werving en selectieprocedure heb ik als heel prettig ervaren. Er was veel contact, de procedure verliep soepel en ik kon met al mijn vragen terecht. Dit gaf mij direct een goed, positief gevoel.

— Mara —

persoonlijkheidstest

Persoonlijkheidstest

Stap 3/6

De persoonlijkheidstest geeft ons een goed beeld van je persoonlijkheid en karaktereigenschappen. In tegenstelling tot een opleiding, vakkennis en ervaring, zijn deze eigenschappen niet aangeleerd. Dit is belangrijk bij het vinden van een opdrachtgever die bij je persoonlijkheid past. We plaatsen je dus nooit zomaar ergens. Ook kijken we graag naar jouw behoeften zodat jij je expertise zo goed mogelijk kan uitvoeren.

verdiepingsgesprek

Verdiepingsgesprek

Stap 4/6

Tijdens het verdiepingsgesprek gaan we in op de vaktechnische aspecten van een HR professional. We brengen hierbij je competenties in kaart en kijken bovendien naar je sterktes en zwaktes. Op deze manier krijgen we een goed beeld van jouw vakkennis. We kunnen hierdoor een opdracht vinden die perfect bij je past. Ook kunnen we door middel van scholing helpen bij je ontwikkeling naar de volgende stap.

De kracht van de onboarding procedure zit in het WIJ-gevoel. Dat wordt sterk gestimuleerd. Het team werkt nauw samen en er wordt ruimte gemaakt om elkaar persoonlijk beter te leren kennen. De persoonlijke kennismakingen zorgen dan ook direct voor een band met alle collega's.

— Yvette —

matchmaking

Matchmaking

Stap 5/6

Vervolgens is het tijd om je te matchen met een opdrachtgever. Onderdelen die we hierin meenemen zijn bedrijfscultuur, sfeer, locatie, branche en bedrijfsgrootte. Ook onze opdrachtgevers ondergaan hiervoor een uitgebreide screening. Door het vinden van de perfecte match, zorgen we ervoor dat jij het gevoel hebt dat je helemaal op je plek zit terwijl je van grote waarde kan zijn voor onze opdrachtgever.

aandacht voor ontwikkeling

Aandacht voor ontwikkeling

Stap 6/6

YES! We zijn blij dat je ons team komt versterken. Na een gedegen inwerkperiode volg je samen met ons inspirerende trainingen en cursussen. We helpen je ook met het verbeteren van je 'soft skills' zodat je helemaal klaar bent voor je eerste opdracht. Tijdens de opdracht blijven we samenwerken als team en houden we persoonlijk contact. Tijdens de maandelijkse terugkomdagen kun je sparren met onze collega's.

Tijdens de onboarding procedure heb ik veel kennis opgedaan via diverse informatiesessies. Deze waren allemaal toegespitst op de verwachtingen binnen mijn rol als HR Specialist. Het gekoppeld worden aan een buddy gedurende deze periode was ook erg prettig.

— Maroesja —

Wil jij samen met ons ambities waarmaken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk direct onze vacatures.

Bij HR Specialist ben ik terecht gekomen in een inspirerende en professionele werkomgeving. Al vanaf de start word je nauw betrokken bij het team. Naast het warme welkom wordt serieus gekeken naar mijn ontwikkelwensen en loopbaankansen.

— Yvonne —